Post

Ontvangeenkaartje.nl

Ondertussen zijn een hoop mensen al bekend met Postcrossing. Je verstuurd een kaartje naar een random persoon in de wereld en je ontvangt een kaartje van een ander random persoon in de wereld. Op dit moment zijn er over de 59 miljoen kaartjes geregistreerd wereldwijd en er zijn 4,4 miljoen Nederlandse kaartjes geregistreerd.

Postcrossing vind ik echt heel leuk om te doen maar het heeft ook zo z’n nadelen. Een nadeel van Postcrossing vind ik, is dat je internationaal post verstuurd, dat betekent dat je kaartje langer onderweg is en dat de kosten een stuk hoger liggen dan binnen Nederland versturen.

Heb je geen zin om lang te wachten, hoge kosten of in een andere taal te schrijven? Neem dan een kijkje op Ontvangeenkaartje.nl !

mijn verzonden kaartjes (o.a. 3x ontvangeenkaartje.nl)

Ontvangeenkaartje.nl heeft zelfs een app voor op je telefoon. Dat vind ik echt een pluspunt. Als ik kaartjes aan het schrijven ben dan heb ik geen laptop of computer bij de hand maar m’n telefoon wel. En dan werkt een app net wat fijner dan via een website.

In je profiel kan je een beetje over jezelf vertellen. Ik heb er voor gekozen om hier een stukje te schrijven over de kaartjes die ik leuk vind, zo heeft de verzender een idee wat hij/zij kan uitkiezen. Dit is natuurlijk geen vereiste, ik ben blij met alle kaartjes die met liefde worden verstuurd! Het zijn steekwoorden om het uitkiezen van een kaartje makkelijker te maken.

Ik heb ondertussen 3 kaartjes verstuurd en 1 ontvangen, het gaat echt heel snel! Mijn kaartjes heb ik zaterdag verstuurd en zijn dinsdag/woensdag geregistreerd.

En dinsdag lag het eerste kaartje in mijn brievenbus. Het bovenste kaartje heb ik ontvangen via ontvangeenkaartje.nl en tussen mijn steekwoorden stond “mini cooper”!

Ga je je aanmelden bij Ontvangeenkaartje.nl?

Liefs,
Deirdre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *